Välkommen till Nyköpings Filmstudio!


För dig som är medlem:

Vi är glada att ha dig som medlem i vår härliga förening!

Nyköpings Filmstudio är en lokalavdelning till Sveriges Förenade Filmstudios (SFF). Vår målsättning är att visa kvalitetsfilm i brett urval från hela världen.

Varje termin visas tio filmer. Det sker tisdagkvällar på biograf Biostaden. Normalt börjar visningarna 18:30, men om filmen är lång måste vi börja tidigare och då anges det i filmlistan, så håll koll där! Medlemskap löses terminsvis och kostar för närvarande 320 kronor per termin. Medlemskortet lämnas ut i samband med filmvisningarna. Kortet är personligt och ska visas upp vid entrén till filmsalongen.

Inför varje ny termin kan förnyar man medlemskapet genom att betala medlemsavgiften till plusgiro 71 13 14 - 5, förutsatt att man har varit medlem närmast föregående termin. Avgiften måste finnas på Filmstudions konto senast 1 januari för vårterminen och senast 1 augusti för höstterminen.

Maila gärna till oss på nykopingsfilmstudio(a)gmail.com så att vi får din e-mailadress!
För dig som vill bli medlem:

Va kul att du är intresserad av att bli medlem i vår härliga förening!

Nyköpings Filmstudio är en lokalavdelning till Sveriges Förenade Filmstudios (SFF). Vår målsättning är att visa kvalitetsfilm i brett urval från hela världen.

Varje termin visas tio filmer. Det sker tisdagkvällar på biograf Biostaden. För att få tillträde till visningarna måste man vara medlem. Medlemskap löses terminsvis och kostar för närvarande 320 kronor per termin. Medlemskortet lämnas ut i samband med filmvisningarna. Kortet är personligt och ska visas upp vid entrén till filmsalongen.

Hur gör man då för att bli medlem?
Av utrymmesskäl i biosalongen kan vi inte ha hur många medlemmar som helst, därför har vi en kölista för dig som vill bli ny medlem. Du skriver upp dig på kölistan genom att skicka ett mail till kolistan.nykopingsfilmstudio(a)gmail.com! Vi fyller på listan vartefter mailen kommer in och när det är dags för försäljning erbjuder vi dem första i kön att köpa dem medlemskort som är kvar till den aktuella terminen. Detta sker tidigt i januari respektive augusti. Om någon avböjer eller inte hör av sig inom en viss tid går erbjudandet vidare till nästa på listan. Var beredd på att det kan ta ett tag innan du får ett erbjudande om att bli medlem. (Vi har inte längre någon kontantförsäljning av medlemskort i samband med filmvisningarna.)

Observera att det är viktigt att du meddelar oss om någon av din kontaktinformation ändras under tiden som du står på kölistan! Detta för att underlätta för oss att komma i kontakt med dig om vi har en plats att erbjuda. Meddela oss också om du inte längre är intresserad av att vara med på kölistan!
Vi rekommenderar ett par websidor där det finns mycket matnyttigt att läsa om film:
Kritiker.se
Film.nu
IMDB
MovieZine

nykopingsfilmstudio(a)gmail.com